Speciale Kerstbox - Appeltaart van de Harmonika met ijs van Hygge

Bestel tussen zaterdag 30 november en vrijdag 13 december de feestelijke kerstbox  van De Harmonika en ijssalon Hygge, dan staat er tijdens de kerstdagen iets bijzonders op tafel.  

In de feestelijk gedecoreerde kerstbox zitten een kerst-appeltaart voor 8 personen, die speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is door de cliënten van De Harmonika. Ook zit er een halve liter ijs van ijssalon Hygge in. Er is keuze uit één van de drie smaken (alle drie goedgekeurd tijdens het proeven door de cliënten van De Harmonika) die lekker combineren met de kerst-appeltaart:

  • Kaneel-ijs
  • Salted-Caramel-ijs
  • Donkere Chocolade-ijs

Het Kaneel-ijs en Salted-Caramel-ijs zijn gemaakt met romige melk. Het Donkere Chocolade-ijs is lactosevrij.

Het overheerlijk Harmonika appeltaartje is direct na het bakken voor je ingevroren, zodat het tijdens de kerstdagen lekker vers is!

Na de online-bestelling op ijssalonhygge.nl krijg je een bevestigingsmail waarmee je in de week voor kerst de kerstbox kunt ophalen. De ophaalmomenten zijn van dinsdag 17 december tot met vrijdag 20 december bij De Harmonika aan de Nieuwe Tijningen 9, 5301 DA in Zaltbommel. Op die dagen ben je van harte welkom van 10:00-12:00 uur en van 13:00 – 16:00 uur

Plaats hieronder je bestelling.

De Kerstbox van De Harmonika en ijssalon Hygge

14.50

Wissen
Artikelnummer: Kerstbox2019 Categorie:

Beschrijving

Een heerlijke  kerst-appeltaart voor 8 personen die gemaakt is door de cliënten van De Harmonika en een halve liter ambachtelijk ijs van ijssalon Hygge. De ideale ingrediënten voor een mooi kerstdessert of als feestelijk verwenmoment tijdens de kerstdagen. Maak hier een keuze tussen: (lactosevrij) Donkere Chocolade-ijs, Kaneel-ijs of Salted-Caramel-ijs.

Extra informatie

IJssmaak

Donkere chocolade, Kaneel, Salted caramel